Пробация за срок от 1 година и 6 месеца наказание получи Васил

...
</TD
>Пробация за срок от 1 година и 6 месеца наказание получи Васил
Коментари Харесай

Прокурорското синче с пробация за побой в Созопол

Пробация за период от 1 година и 6 месеца наказване получи Васил Михайлов за побой в Созопол. Прокурорския наследник се призна за отговорен, че на 31 август 2021 година в  Созопол, на алея сред дискотека " Мистери " и бар " Джак ", нанесъл удар с пестник в региона на лицето на Петър Гюров. Пострадалият е получил междинна телесна щета, изразяваща се в дисторция на носа с тотална реорганизация на носа. 

На съвещанието на Районен съд – Бургас през днешния ден по искане на страните делото бе гледано по реда на Гл. 29 от Наказателно-процесуален кодекс, с сключване на съглашение. Съдът утвърди постигнатото сред Районна прокуратура – Бургас и подсъдимия Васил Михайлов съглашение, според което наложи наказване " Пробация " на подсъдимия.

Наложеното наказване " Пробация " на Михайлов следва да бъде изпълнявано при следните ограничения: Задължителна регистрация по сегашен адрес в Перник, за период от 1 година и 6 месеца, с явяване и сключване пред пробационен чиновник, два пъти седмично; Периодични срещи с пробационен чиновник за период от 1 година и 6 месеца; Осъществяване на безплатен труд в интерес на обществото, в размер на 100 часа, в границите на 1 календарна година.  

Определението на съда е дефинитивно и има мощ на влезнала в действие присъда.  Съдът анулира наложената на Васил мярка за неотклонение " Подписка ".
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР